Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochana koleżanko,
Skarbie serca mego,
Przestałaś mnie kochać,
Choć nie wiem dlaczego.
Czyż Ci wierny nie byłem,
Czy z innym chodziłaś?
Przysięgam na pieprz suchy,
Na zdechłe karaluchy:
Jesteś piękna jak kwiat róży,
Tylko masz łeb za duży,
Usta słonia, mordę konia,
Nogi sarny,
Słowem - dziewczyna
Z Ciebie marna.
I tak Ciebie kocham boś jesteś mą jedyna.

57 294 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!