Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwykłe życie...

...kocham te nasze rozmowy po nocy
jak wiesz masz te swoje piekne oczy
usmiech co mnie rozbraja i słowa
twe czułe i łza co Ci spadała i moje
choc tak ukrywałam...ta rozłąka
boląca w środku choc usmiech
na twarzach,bawimy sie słowami
ukrywając nasz ból,cierpienie
i żal ...ze nie jesteśmy sami
tak ze soba splątani jak wtedy
pamietasz i te własnie wspomnienia
dają nam ta siłe walki
o nasze istnienie,bycie,kochanie
o zwykłe zycie
i nadaje Ci imie Kochany
Me życie...

http://www.youtube.com/watch?v=e7wwPdG2PA8

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    13 November 2012, 08:30

    Dzieki Kasiu:)milego dzionka:)

  • katjaa

    12 November 2012, 15:50

    piękny ten wiersz... ach..

  • czarna mamba

    12 November 2012, 12:45

    masz racje:)ale warto zyc!!!!Misiek dzieki:)duzoooooo usmiechow Wam zycze:)

  • misiek45

    12 November 2012, 10:22

    Haniu piękny wiersz pełen szlachetnego smutku,biorę go sobie jako perełkę-miłego dnia Ci życzę i uśmiechu:)