Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje Małe Marzenie

Kocham się.

Kocham siebie tak bardzo,
że w lusterko nie mogę przestać patrzeć.

Kocham siebie tak bardzo,
że jestem w stanie sobie wszystko wybaczyć.

Kocham siebie tak bardzo,
że o mało z tej miłości się nie zapiłam.

Kocham siebie tak bardzo,
że w końcu sobie coś postanowiłam.

Będę kochać siebie nadal
i nigdy się nie zmienię
a dziś wieczór może znowu
spełni się moje małe marzenie.

19 866 wyświetleń
285 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!