Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham życie

Kocham życie ...
mimo smutku
mimo żalu
dni okrutnych
niepewności
mimo braku zaufania
potknięć
i chwil samotności

Kocham życie ...
za dni ciepłe
radość
uśmiech
szczęścia gramy
za nadzieję
miłość w sercu
i dni, które wciąż przed nami

1398 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • wojtekp

    23 May 2020, 17:11

    Plus za stosunek do życia :)