Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen...

Kocham wieczory
pełne śmiechu
zaplątane o miłość
jaką nam dajesz

Uwielbiam usypianie
kiedy robisz wszystko
by wylądować u rodziców
w ciepłym łóżku

Zachwycam się
Twoim spojrzeniem
kiedy zmęczona
patrzysz na mnie

Szaleję z szczęścia
bo czuję jak śpisz
z triumfem na ustach
gdzie znowu wygrałaś...

Potyczkę z mamą... ;)

26.06.2022

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Ciska

    26 June 2022, 19:25

    Jak ja to dobrze znam :)
    Cudowne uczucia.

    Pozdrawiam :)

    od Pechowa_, Eneida, Sexoh't
    • Pechowa_

      26 June 2022, 19:26

      Najlepsze 🥰!
      Buziaki :(

  • Eneida

    26 June 2022, 19:19

    Piękny sen... :)