Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego...

Kocham Twoje usta....słodki dar pocałunków
wciąż ich pragnę...wciąż tęsknię do tego
By poczuć ich smak i ciepło
I zadaję im pytanie....dlaczego?

Kocham Twoje dłonie ...dotyk
I ciepło bijące od niego
tak czułe...tak kochane...moje
I zadaję im pytanie....dlaczego?

Kocham Twoje oczy błękitne
Jak bezchmurne o poranku niebo
Widzę ciągle ich blask i głębię
I zadaję im pytanie....dlaczego?

Kocham Twój szept...słowa
Były tylko dla mnie... nie dla każdego
Czuję ich ciepły oddech
I zadaję im pytanie....dlaczego?

Kocham Twą czułość i moją tęsknotę
Czar dnia i nocy....czas miłości ...czas oddania
Czekam...wciąż czekam
I nie znajduję odpowiedzi na moje pytania

11 085 wyświetleń
53 teksty
1 obserwujący
  • słoneczniki

    5 November 2011, 09:47

    Nasączone uczuciem...

  • czarnulkaa

    5 November 2011, 01:13

    jak najbardziej w moim stylu... ;)