Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od Dnia, W Którym Cię Poznałem

Kocham Twoje oczy
w moich zakochane,
kocham je wieczorem,
we dnie i nad ranem.

Kocham twoje usta
i twój umysł bystry,
piękniejszego bóstwa
nie ma dla mnie niż Ty.

Kocham Twoje ciało
i coś jeszcze, wiesz co? ...
kocham Ciebie całą,
dla mnie najpiękniejszą.

Kocham Ciebie od dnia,
w którym Cię poznałem
i na zawsze wiernym
Tobie pozostanę.
💖JOASIU💖

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących