Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smakować Życie ❤️

Kocham Twoją magię patrzenia
Chcę zatrzymać wskazówki zegara
Smakować z Tobą życie
Tyle miejsc nieodkrytych
Twoje słowa pachną nadzieją
Jak czterolistna kończyna dajesz szczęście.
Ogrzej mnie dłońmi
Podzielimy ogień na dwoje
Moja dusza taka wygłodzona
Stop moje serce
Niech wodospad nas zaleje
Potok naszych słów
Żar naszych ciał
Niech spływa miłość jak miód
W kokosowej posypce dreszczy
Zrzuć ze mnie płaszcz
Ciemności i lęku o jutro
Rozgoń czarne zasłony
Stąpaj delikatnie
A ja zatańczę na naszej łące
Kocham to ogrodowe ciepło
Ten zapach kawy rano
Nasze splecione dłonie
Chwile szczęścia jak Jesteś…

Thebestkasiaa 11.09.2016

https://www.youtube.com/watch?v=AinuZRnTz1s
https://www.youtube.com/watch?v=_EdZbopNeS8

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Cris

    16 September 2016, 23:56

    Po prostu rozkoszuj się Kasiu...świetny wiersz.
    Pozdrawiam serdecznie :))

  • Krisso

    11 September 2016, 15:05

    Tak tez bym chciał smakować życie :)))) Cudowny wiersz Kasiu :))))
    Miłej niedzieli :))))

  • dark smurf

    11 September 2016, 13:28

    no no ;)