Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Kocham Twój 'skrzydlasty' świat.
Niewinność. Czułość.
Przyjemność, ekstazę, rozkosz.
Szczęście, taki fakt. Ulotność.
Potrafisz w marzeniach fruwać
jak ptak bo masz jak błękit nieba,
niebieskie myśli.
Wznosisz się i opadasz
na falach emocji.
Na skrzydłach wrażeń.
Lecisz.
W lot pojmujesz, co dla Ciebie
dobre, ważne.
Żyjesz w marzeniach, jesteś we
wspomnieniach na dobre i najlepsze.
Nawet złość Cię nie zmienia a
powód Twojego istnienia to
piękno ,nie dla każdego,,,wiem to
dobrze.
Uważaj na podmuchy, wiatr niesie
zranienia...

Teksty z obrazami - Kocham Twój 'skrzydlasty' świat.
Niewinność. Czułość.
Przyjemność, ekstazę, rozkosz.
Szczęście, [...] - GONYA
Kocham Twój 'skrzydlasty' świat. Niewinność. Czułość. Przyjemność, ekstazę, rozkosz. Szczęście, [...] - GONYA
32 218 wyświetleń
349 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!