Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wykreślona

Kocham
Mocno
Prawdziwie
Pięknie

Skażone uczucie
z moralności wyklęte.

To diabeł , nie człowiek
lecz w ciele anioła.

Moja psychika
zbyt ludzka
Boskiej próbie nie podoła
lecz w modlitwie utopi nadzieję.

Kochać nie przestanie
mimo wiatru ludzkich obelg,
który silnie wieje.

...I nawet jeśli ktoś już przewidział moje zakończenie
-,,Będziesz smażyć się w piekle"-
Ja wciąż wierzę w zbawienie.

7753 wyświetlenia
72 teksty
8 obserwujących
  • Arrow

    30 July 2012, 11:42

    Dziękuję bardzo za opinie:)
    Pozdrawiam:)

  • 29 July 2012, 21:58

    Bardzo dobry wiersz, aż żałuje że nie mój.pozdrawiam

  • M44G

    29 July 2012, 13:02

    Bardzo ładnie i melodyjnie napisane. Pozdrawiam Serdecznie.