Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham.
Kocham całym sercem.
Kocham.
Kocham i przestać nie potrafię.
Serce w bliznach mam.
Na myśleniu o Nim bez przerwy się łapię.
Próbuję znaleźć szczęście u boku innego.
Czy dobrze robię? - Sumienia pytam swego.

22.02.09r.

12 959 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!