Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham Moją Joasię

http://www.youtube.com/watch?v=uGlpXjH2q2w
Kocham ja moją Joasię
tak bardzo, że bardziej nie da się ...
Kocham ją bo jest kochana,
już myślę o niej od rana ...

Kocham jej głosik cudowny,
twarz śliczną i piękne włoski
i przy niej ja czuję się dobry,
jak w raju, taki beztroski ...

Joasia jest moim szczęściem,
już nigdy innej nie będzie ...
Joasia jest moim aniołem,
tą jedną do której przylgnąłem.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • 28 November 2019, 10:00

    jak się kogoś kocha to się dla niego pisze dobre rymy

    od Moon G
  • Michaelowa

    28 November 2019, 04:31

    Kocham Cię Misiu ;*

    od Moon G