Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Jesteś Dla Mnie najważniejszy ''

Teksty z obrazami - ''Jesteś Dla Mnie najważniejszy '' - maruda1993
''Jesteś Dla Mnie najważniejszy '' - maruda1993

'' Kocham Ciebie w dzień i w nocy,
W każdej myśli jesteś Ty
Lubię patrzeć w Twoje oczy
Lubię kiedy mówisz My
Potem zostań jaką jesteś
Taką własnie Kocham Cię !
I Taką pozostań
Ja też taki pozostanę ; KOCHAM CIĘ!

2789 wyświetleń
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!