Menu
Gildia Pióra na Patronite

po prostu kocham...

kocham Cię
o poranku
kiedy zaspany dzień
przeciera oczy
wschodem słońca
kocham wieczorem
kiedy świat mrokiem
układa się do snu
ale najbardziej
kocham Cię nocą
kiedy najgłośniej
bije moje serce
dla Ciebie

15 575 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    4 July 2014, 14:20

    dziekuje za pozytywny odbior wylanego wnetrza. pozdrawiam Cie Krysiu i Ciebie A. bardzo serdecznie :-)

  • 4 July 2014, 14:06

    Ocean miłości . Urocze.
    Pozdrawiam. A.

  • krysta

    4 July 2014, 13:51

    cudny wiersz...
    pozdrawiam Magdo :)