Menu
Gildia Pióra na Patronite

OPĘTANIE

Kocham Cię Misiu
i tak zostanie,
bo to jest moje opętanie.

Bez Ciebie nie chcę
żyć i istnieć,
tak jak śnieg bez zimy
w cieple słońca topnieć.

Wiedz, że moim
jesteś sensem
i pragnę Cię całym
moim sercem.

| Dla Misia Moon G |

27 751 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Michaelowa

    25 March 2018, 15:35

    Na szybko wymyślany

  • Moon G

    25 March 2018, 15:32

    Ja Cb też. Śliczny wiersz ;*