Menu
Gildia Pióra na Patronite

Klejnot mego serca

Kocham Cię Miś,
wiem to nie od dziś,
że Ty mi pisany
i wielce oddany.

Już na zawsze tylko my,
pora zamienić łzy
na uśmiech i szczęście,
bo będziemy żyć wiecznie.

*For Bear*

27 737 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący