Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałam Ci powiedziec, Mamo.

Kocham Cię Mamo, za to, co dla mnie robiłaś
to dla mnie przecież całe swoje życie poświęciłaś.
Otaczałaś mnie miłością, o me zdrowie drżałaś,
trudny egzamin z macierzyństwa celująco zdałaś.
Zawsze mogłam na Ciebie liczyć ... pomagałaś,
zawsze mogłam Ci się zwierzyć...wysłuchałaś.
Byłaś pierwszą osobą, której twarz ujrzałam,
od pierwszej chwili wejrzenia, to Ciebie pokochałam.
Dziękuję Ci za to, jak mnie traktowałaś,
relacje przyjacielskie wypracować zdołałaś.
Ty zawsze byłaś, jesteś i będziesz,
towarzyszką najlepszą moją wszędzie.
Niech ten cudowny, wspólny czas,
nadal umacnia więź łączącą nas.
Mamo, jesteś osobą niezastąpioną,
przez niebiosa dla mnie stworzoną.
Przyjmij moje najgorętsze życzenia,
bądź taka, jaką jesteś, nigdy się nie zmieniaj.
A Twoja buzia niech uśmiechem zawsze promienieje,
bo kiedy Ty jesteś radosna, moje serce też się śmieje.

Jola

770 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!