Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak po prostu.

Kocham Cię.
Czy to zbyt wiele?
Myślę o Tobie w każdej sekundzie.
Wariuję gdy Cię nie ma,
Gdy jesteś szaleję,
a serce wyrywa się jak w ostatniej rundzie.

Kocham Cię.
Czy to zbyt mało?
Czuję swe skrzydła od miłości mocy,
Marzę o Tobie, czy to coś dało?
Powiedz mi proszę, znów nie prześpię nocy.

Kocham Cię.
Kocham Cię nad chwilę,
sekundę, milimetr, naparstek
Kocham wiecznie, Ty jeden
Jedyny jesteś taki na świecie.

Czuję Twe usta na swym sercu dzikim,
Wiem, że znam Ciebie,
lecz nie dzielę z nikim.

9240 wyświetleń
92 teksty
26 obserwujących
  • awatar

    5 July 2013, 16:25

    czuję swe skrzydła od miłości mocy
    cymesik