Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakby Bóg Mi Ją Zesłał

Kocham bardziej niż da się
mą cudowną Joasię,
ja o takiej marzyłem
chyba już w pierwszej klasie.

Potem miłość ktoś zabrał,
dając w zamian cierpienie
i na długo przygasło
me największe marzenie.

Urodziła się kiedy
było u mnie najgorzej,
jakby Bóg mi ją zesłał
i to prawdą jest może ...

Potem lat siedemnaście
jeszcze błądząc cierpiałem,
ale w końcu, nareszcie,
nagle tak ją spotkałem ...

* I Love You 4EVER *

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    24 December 2018, 05:49

    Kocham Cię Misiu!