Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham, a może kochałam

Kocham, a może kochałam?
Nie żałuje, że Ciebie poznałam.
Cieszę się, że przeżyliśmy chwile,
Te smutne i te miłe.
Ciągle wspomnienia mam przed oczami,
Bo tęsknię za Tobą kotki nocami.
Nie mogę przestać żałować,
Że nie chcesz mnie już całować.
Niech już będą lepsze dni,
Więc ja Cię proszę: "wybacz mi".

12 437 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
  • Faded_Rose

    30 July 2016, 14:30

    Piękny.
    Czytając, aż się przeżywa te emocje.
    I o to chodzi :)

  • Create.J.Kate

    29 July 2016, 17:40

    Dziękuje bardzo

  • Thebestkasiaa

    29 July 2016, 16:53

    Cudowny pełen wspomnień choć smutny :)
    Pozdrawiam serdecznie Create.J.Kate :)