Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na rozstaju

Kochałeś i kochasz
Marzyłeś i marzysz

Ale coś jest nie tak

Kochasz i odchodzisz
Każdy oddech oddała Cię od życia

Marzysz i oddalasz marzenia
Każda myśl i pragnienie przynoszą ból

Dlaczego
Dlaczego okrutny los tak Ciebie doświadcza

Żyłeś jak każdy
Krok po kroku
Decyzja za decyzją
Budowałeś i tworzyłeś
Życie
Twoje własne
Twoich bliskich

Skąd się to wzięło
Dlaczego Ty
Za co

Co masz myśleć
Co robić
Boli

Jak powrócić
Jak od tego uciec
Boli

Jak ulżyć bliskim
Jak ich pożegnać
Boli

Czegokolwiek byś nie zrobił
Wszystko wychodzi źle
Brzmi źle

Słowa zdradliwe
Słowa bolesne

Uratujcie mnie
Nie chcę tego losu

13 947 wyświetleń
214 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!