Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utracone szczęście

Kochałam cię ponad wszystko,
Ale nigdy tego nie przyznałam.

Twój czas upłynął jednak za szybko,
Twoje ciało zamknęli pod kamienną płytą.

Że cię już nie zobaczę, czarny ptak kracze.
'Głupie ptaszysko'- myślę, ale cały czas płaczę.

13 572 wyświetlenia
172 teksty
5 obserwujących
  • fyrfle

    14 June 2019, 09:25

    Mini bardzo subtelne, w starym dobrym stylu poetyckim.