Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przekazania(nie wszystkie )

Kochaj mówią w tym świecie
A jedynie nienawiść szerzą jak szarańcze
Szanuj mówią w tym świecie
A jedynie gardzą każdą rzeczą i każdym
Nie czyn tego co tobie niemiłe
Chyba nikt tego nie stosuje bo każdy zemstę planuje
Nie kłam
Każdy się okłamuje siebie w szczególności
Nie kradnij
Każdy kradnije czyjeś serce i co się potem dzieje
Nie cudzołóż
Chyba tutaj można się uśmiać bo to prawie nie możliwe
Nie zabijaj
Codzień noże wszyscy wbijamy w siebie nawzajem i się zabijamy

12 769 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!