Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapylaj

kochaj się z kobietą
a ona to zapamięta
a jak porzucisz
ma prawo cię znienawidzić

mężczyzna zapyla
kobieta rodzi
pszczoła kwiat
kwiat pszczoła
na tym polega życie

patrz ile kwiatów
i ona również jest nim
zatem leć do niej
zapylaj
i twórz rodzinę

oto syn twój
oto córa twoja
pamięć po tobie
nie zginie

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    25 July 2021, 22:07

    Trochę topornie ale za to z wielkim sensem i mądrością .

  • 25 July 2021, 13:52

    Taaaa to wam wychodzi.