Menu
Gildia Pióra na Patronite

*kochaj mnie

kochaj mnie tak codziennie kochaj tak zwyczajnie
kochaj najprościej
bez końca

kochaj - tak po prostu
- tylko nie kochaj mnie
byle jak

39 355 wyświetleń
251 tekstów
27 obserwujących
  • Maryla S.

    10 October 2020, 20:39

    mabusia, dziękuję, piosenka piękna❤