Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochaj mnie

kochaj mnie tak codziennie
kiedy wstajesz
przecierasz oczy
a nogi szukają kapci

kochaj mnie tak zwyczajnie
kiedy patrzysz
a przez szybę zagląda nuda

kochaj mnie tak najprościej
kiedy idziesz ulicą
i myślisz
żeby nie myśleć

kochaj mnie tak bez końca
kiedy szary dzień
siąpi deszczem

kochaj mnie tak po prostu

...tylko nie kochaj mnie
byle jak

39 582 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!