Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kroczcie

kochaj

jak gwiazdy

niebo

póki serce

bije

niech młotem

walcz o miłość

co dziś

twoje na zawsze

nie solą

w oku

tyś

on

ścieżką jedną

kroczcie

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    13 July 2022, 11:35

    Dobre - alleluja i do przodu .