Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochać Cię

Kochać Cię
to mieć u stóp cały świat
świat kolorowy i barwny
pełen marzeń
który nie zna bólu
świat pełen miłości
miłości nas dwojga

Kochać Cię
za to że jesteś
że wypełniasz ten świat
świat złożony z uczuć
uczuć do Ciebie

Kocham Cię
i tylko Ciebie
boś Ty jedynym
słońcem na mym niebie

choć w mym świecie
trosk nie brakuje
życie z Tobą
najlepiej smakuje

50 964 wyświetlenia
204 teksty
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!