Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochać
znaczy umierać,
wiele razy,
na różne sposoby.
Nieważne,
że ktoś wciąż wskrzesza,
gdy w pamięci świeża
agonia
zapuszcza korzenie.

27 736 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący