Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lekkość

Kochać tylko jakie to proste…

przejść po pragnień moście
bez utraty równowagi
z twarzą ukrytą w dłoniach
by odnaleźć się po (jej)
właściwej stronie

…kiedy Ciebie już nie ma.

czerwiec 2015
(do piosenki Artura Rojka o tym samym tytule)

28 113 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
  • Odys syn Laertesa

    28 September 2015, 13:52

    Spóźnione podziękowania wszystkim za pozytywny rezonans. Pozdrawiam :)

  • onejka

    16 September 2015, 12:12

    kochać...nigdy proste nie jest
    zwłaszcza gdy kogoś już nie ma

    Pozdrawiam Mistrza emocji :)

  • fyrfle

    1 September 2015, 16:58

    Kochać nie znaczy nie mieć wątpliwości

  • nicola-57

    31 August 2015, 19:54

    tak..., bdb

  • Eneida

    28 August 2015, 20:14

    Kochać... jak to łatwo powiedzieć.
    Trudniej znaleźć się po właściwej stronie...
    Za wiele dręczących pytań... czy chce, czy nie chce przejść po pragnień moście...