Menu
Gildia Pióra na Patronite
M.B-P

M.B-P

Kochać to nie wystarczy kupić o co Cię poproszę , nie dosyć opiekować się w chorobie, nie wystarczy pomóc w ciężkiej pracy, nie znaczy spełnić prośbę, nie wystarczy być w porządku , nie wystarczy nie przeszkadzać .

Kochać to przynieść ulubione truskawki w zimie,
to zadbać, żebym się nie przeziębiła,
to wyręczyć w straciu kurzu,
to zmartwić się, gdy długo nie wracam,
to zrobić razem coś głupiego,
to podać chusteczkę, gdy płaczę na filmie,
to spełnić marzenie o piesku i kotku ,
to obejrzeć ze mną film, który nie jest w twoim guście,
to pozwolić mi spróbować i pocieszyć , kiedy się nie uda,
to przykryć mnie swoja kołdrą, kiedy moja spadnie na podłogę,
to zjeść ze mną frytki, gdy jesteś na diecie,
to odebrać ode mnie telefon, gdy rozmawiasz z najważniejszym klientem,
to przeczesać moje włosy , gdy mam chandrę,
to zachwycić się fałdkami gdy przytyję ,
to przytulić mnie przez sen gdy mam koszmary,
to musnąć ustami moje palce gdy gadamy z przyjaciółmi,
to dmuchnąć mi w kark , kiedy czekasz ze mną do kasy,
to zrobić jeszcze mnóstwo drobnych gestów, które pozwolą mi poczuć, że nie możesz żyć beze mnie!
Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!