Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochać, potrafię tylko
gdy bumerangiem wraca
miłość z prezentem
dla mnie - Tobą.

buduję mosty, byś
tylko do mnie dotarł.

powoli, długą drogą,
wytrwale.

wspinając się po
brzuchu gór,
co nieba sięgają,
kolosy.

a jak dotrzesz
będziemy szczęśliwi.
kocham, tęsknię,
idiocieję.

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
  • Uczuciowa

    3 October 2012, 18:24

    Śliczny :)

  • Sheldonia

    3 October 2012, 13:32

    Bardzo podoba mi się zakończenie...
    kocham, tęsknię,
    idiocieję.

    Pozdrawiam.

  • 3 October 2012, 13:28

    Śliczniasty wiersz. :)

  • słoneczniki

    2 October 2012, 20:53

    Piękny wiersz