Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodki sztylet

Kochać nie jest łatwo
Niespokojna tęsknota
Wbija swe ostrze
Coraz głębiej

Myśli błądzą gdzieś
We wszechświecie

A serce czeka
Jedynie z nadzieją
By choć na chwilę
Znaleźć nowy dom

Choćby na tę jedną
Porę roku

21 860 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!