Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochać nie trudno pod warunkiem...

Kochać niby nic trudnego
Pod warunkiem że z dobrej woli
Nic na siłę! Nic z przymusu!
Bo inaczej w nienawiść
się przerodzi.
W tej kwestii głos
ma tylko serce.
I nic komu do tego! ❤️

93 717 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!