Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochać Cie nigdy nie przestałam
Choć przez lata myślałam,
że z serca Cie wygnałam.

Choć czas upłynął pokaźny
Wrócić do Ciebie wmig umiałam.
Lecz z samą sobą poradzić sobie nie umiałam.

Znów o czas prosić chciałam,
Lecz za wiele od Ciebie wymagałam.
Gdyż serce na pół Ci złamałam.

Kolejne lata będę czekała.
Gdybyś tylko chciał.

Skoro długokresowo
Miłość nas nie opuszcza.

5099 wyświetleń
55 tekstów
5 obserwujących