Menu
Gildia Pióra na Patronite

,,Kochać''

Kochać Cię, jest jak tańczyć bez muzyki
Kochać Cię, jest jak śpiewać acapella
Kochać Cię, jest jak oddychać bez powietrza
Kochać Cię, jest jak żyć bez tlenu

593 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
  • to_tylko__ja

    25 February 2021, 18:26

    Kocham Cię wtedy, gdy akceptuje Twoje fałszowanie przy śpiewaniu 😁