Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kobiety

Aniela urodą onieśmiela.
Bożena wywołuje drżenia.
Czesia jest tak gorąca, że każdego wyczerpie do końca.
Uroda Danusi każdego skusi.
Ewa swoim wyglądem rozgrzewa.
Gdy Fryderyka dotyka, drżenie każdego przenika.
Gienia często chłopców zmienia.
Gdy Halinka ciałem poruszy, to każdego wzruszy.
Iwona każdego przekona.
Joasi ciało zawsze podniecało.
Katarzyna swą kobiecością każdego spina.
Lucyna dobrze się wygina.
Gdy na Łucję się spogląda, to się ją zaraz pożąda.
Monika zrobi z każdego niewolnika.
Natalia tak ciałem porusza, że wszystkich wzrusza.
Oliwia kształtami zadziwia.
Paulina, to bardzo pociągająca dziewczyna.
Przy Róży krew się burzy.
Świat się zmienia, gdy przy tobie Stenia.
Tatiana rzuca na kolana.
Do Urszuli każdy chętnie się przytuli.
Weronika dech zatyka.
Xymena jest tak kobieca, że nieustannie podnieca.
Na Widok Zosi każdy się podnosi.
Gdy Żaneta całuje cały świat wiruje.

Wszystkiego najlepszego!
Serdecznie pozdrawiam.

183 624 wyświetlenia
2838 tekstów
6 obserwujących
  • kuloodporna

    8 March 2021, 22:15

    Dziękuję jako Katarzyna mam nadzieję, że nikogo nie spinam .....Dzięki za życzonka.....