Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

Kobieta ulotna
gorąca pełna
niespodzianek
ukrytych pragnień
w płatkach róż.
Soczysta niczym
winogrona
pełna powabu
smaku czekolady
z nutą wanilii.
Patrzysz, pragniesz
marzysz łkasz
i nie chcesz przestać
by się nie obudzić
i jej smakować rano
we dnie w nocy
a Twoje żądze łkają
z pragnienia bycia z nią
przy niej w niej. Życie...

Z szuflady cieni ...

http://www.youtube.com/watch?v=0Z9w8s2l8NM

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    7 September 2012, 09:48

    :) Dziękuje

  • R.A.K.

    7 September 2012, 09:16

    Bardzo ładnie!

    Pozdrawiam.

  • Sol 8

    7 September 2012, 07:53

    :) Dziękuje

  • Efemeryda60

    7 September 2012, 07:52

    Piękne ! ;)