Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Czymze

kobieta to jak ojczyzna
ktora kochasz
idac na wojne dla kogo
dla niej i dla rodziny

skarb swoj trzymaj
w sercu
milosc zawsze trifuje
chocby wielu poleglo

bo czym ze jest kwiat
bez pylku
pszczola nie zapyli

bo czymze jest jablon
nie dajac owocow
drzewem do wyciecia

8196 wyświetleń
111 tekstĆ³w
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!