Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kobieta...

Kobieta
jest wierną kopią mitycznej Persefony
dla, której świat był niezasłużony.

Kobieta
jest produktem złożonych reakcji chemicznych
sączącym wiele substancji toksycznych.

Kobieta
bywa jak wierna żona Odysa
atoli niekiedy wdaje się w kochankę Parysa.

Kobieta
jest efektem nieprzeciętnych eksperymentów
stworzonym bez większych, przy tym, sentymentów.

Kobieta
dziedziczy piękno bogini Afrodyty
miłości i szczęścia, wiecznej faworyty.

22 075 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
  • Irracja

    16 February 2011, 16:13

    ... hmmm...

    :-)