Menu
Gildia Pióra na Patronite

kwiatobieta

Teksty z obrazami - kwiatobieta - Maciek Zz
kwiatobieta - Maciek Zz

kobieta jest kwiatem
gdy delikatnie
jakoby płatkiem
przytula

kobieta jest kwiatem
gdy pięknie pachnie
podszyta wiatrem
koszula

kobieta jest kwiatem
ma moc nad światem
tym męskim właśnie
- brzydula

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących