Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas na miłość

Kłócimy się wciąż,
a czas na miłość ucieka

Ganiamy się gdyż,
za bardzo się kochamy.
Zazdrość w nas,
zbiera jak na tamie.
Mimo to,
że do zarzucenia nic nie mamy
I po co?
Szukać czegoś ciągle.
Tylko,
rozmawiać o problemach.
Czemu?
Nie mówiłaś gdzie jesteś.
Z kim!?
Bawiłeś się na baletach.
Znam,
Rozwiązań przecież milion.
Chciałbym zrzucić te toksyczne kleszcze.
Niestety,
Zamiast pić razem wino...
...piszemy dołujące wiersze...

803 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!