Menu
Gildia Pióra na Patronite

Klepsydra powoli Przelewa czas,
który zostawiasz za sobą I życie nie może czekać.
Aż nadejdzie idealny moment.
Wszystko to czego nigdy nie odważyłam się powiedzieć.
Wszystko to co mogło być i to zostawiłam.
Już nie będę kryształowym posągiem.
Nie zmarnuję ani minuty więcej.
Dzisiaj spacerowałam i pozwoliłam By wiatr wiał jak wczoraj.
I z tuszem mojej wiary Napisałam moją nową historię.
Bo tym razem to jest moja decyzja.
Posłuchałam serca I bez strachu oddałam się.
Każdą sekundą żyję Czas jest mądry nie może się mylić.
A rzeczy dzieją się wtedy, kiedy muszą się dziać.

36 253 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!