Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Kłębiące się myśli w mojej głowie nie dają mi spokoju.
Nic nie jest takie jak było kiedyś.
Wracam wspomnieniami do dnia, w którym wszystko zrozumiałam.
Staram się na nowo budować świat pod moimi stopami.
Mijają dni, a ja dalej stoję w miejscu, choć moja przyszłość jest już daleko.

5696 wyświetleń
58 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!