Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepowroty

Teksty z obrazami - Niepowroty - kati75
Niepowroty - kati75

Kłębią się
jeszcze we mnie

te nienazwane słowa
zapomniałam je oddać
Tobie tamtego lata

stałaś tam w sukience
w malowane maki
włosy rozwiewał wiatr

zrywałaś kwiaty
drżącą ręką nanosiłaś
naręcza tulipanów

jeszcze wtedy myślałam
zdążę
na wszystko przyjdzie czas

dziś żałuję
że nie byłam tam
gdzie Ty zostawiłaś uśmiech

tym co zostają
darowano jedynie łzy.
/Dla babci Józi❤️/
https://www.youtube.com/watch?v=7wfYIMyS_dI&ab_channel=enyatv

65 916 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • Cris

    22 January 2022, 20:00

    Zatrzymujesz swoimi tekstami, są nietuzinkowe...pozdrawiam Kati :)

    • kati75

      24 January 2022, 20:42

      Dziękuję Krysiu ,miło przeczytać takie słowa 🥀

      od Cris