Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Kłaniały mi się drzewa,
każde w moją stronę.
Śpiew ptaków rozbrzmiewał.
Nie!
Ptak płakał, a nie śpiewał.
I pokłonów nie było,
drzewa spuszczały głowę.

3706 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!