Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

kłamstwem na mnie patrzysz
z nienawiścią zaschniętą na ustach
każdą zmarszczką
przypominasz
dni klęski
nieprzespane noce
prawdę co zabija

odbijasz się sumieniem
które krzyczy i wyje
we mnie
próbując wzburzyć krew

patrzysz na mnie kłamstwem
i wyrzutem sumienia
rzygasz mną
srebrem odbijasz mi siebie
srebrem odbijasz mi winy

lustro - prześladujące sumienie
odbijające pogardę w moich oczach
w nieskończoność

4846 wyświetleń
120 tekstów
43 obserwujących
  • Sheldonia

    26 September 2012, 15:13

    Dziękuję luterin, że wpadasz:)
    Pozdrawiam.

  • luterin

    25 September 2012, 22:24

    Stajesz się wierszem...dobrze...tak lubię Cię czytać :))