Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawdziwe kłamstwa

Kłamiąc otwieramy swoje wnętrze
Mówimy o pragnieniach
Wsłuchaj się w słowa
I szukaj głębiej
W oczach
W prawdzie nie poznasz pragnień
Jedynie suche drętwe fakty
Oszustwa dają więcej możliwości
Tylko ktoś musi nas słuchać

104 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!