Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotykanie

Kładę dłoń na twoich lędźwiach
Chęć każe mi dążyć w dół pod
Wybieram dobro twoje
Delikatnie sunę palcami
Po cudności z delikatności
Na szyję barki łopatki
Podajesz mi usta mówiąc
Tego mi brakowało

Palce dłoni leczniczo wędrują
Uwalniają są błogością
Rozluźniają sprawiają
Szczęśliwą kochaną
Pełną sił do dawania
Wypełniasz się odpowiedziami
Na ludzi potrzebę dobra

Jeszcze kilka pociągnięć
Zawirowań esów
Cierpliwych dłoni ekscesów
I jesteś wypoczętym snem
W uśmiechu z sercem dniem

297 598 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    23 November 2018, 14:05

    Dziękuję serdecznie za ciepły wpis, pozdrawiam Cię serdecznie i ślę uśmiech.

  • Malusia_035

    23 October 2018, 07:02

    bardzo fajny :)

    Pozdrawiam Ciepło Mirku :)