Menu
Gildia Pióra na Patronite

Senność

klade się i zasypiam
nie
tylko kłade
wicher po duczy pomyka
naprawdę
nie kłamię
w senności mojej
bezsenność-udreka
jedynie serce łomocze
i na tą noc nie czeka
wstaję
znów zalegam
o puchowe czeluści
uciszcie me wnętrzoności
bo nigdy
nie usną

11 235 wyświetleń
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!